Arta contactului

... că foarte multe sunt pe lume care ne-atrag și ne distrag. Și după marea-ndrăgostire de la-nceput, vorbind cu drag, de cine sunt și cine ești și ce visez și ce trăiești, urmează parcă vremuri pline, ba zile negre, ba senine; și-ncet încet apoi ne ia o lume-ntreagă-n slujba sa – de toate ne-om preocupa; dar nu de mine și de tine; și-asa se pierde tot. Așa. Și ne-om lua la lupte grele din cand în cand, dar despre ele, care vor trece rând pe rând, să-mi spui aș vrea cum ți-e cu ele și să mă-ntrebi de ale mele și la final de zi să stăm, sa ne privim, să ne-ascultăm și loc să facem să fim NOI, cu toate cele...

Parenting

Autocunoaștere, din perspectiva propriilor valori, concepții de viață și credințe implicite, dezvoltare personală în sfera gândirii critice și a abilităților de prelucrare a informației, filosofie aplicată, practica gândirii colaborative și a studiului în grup, etc.

Serviciu de suport și educație pentru întreaga familie: exersarea de noi competențe parentale, creșterea abilităților de gestionare a conflictelor, practica dialogului bazat pe limite, apropiere și respect între adulți, copii, vârstnici și comunitate.

Calendarul cursurilor și atelierelor, organizate în parteneriat cu diverse organizații din țară și din străinătate, cu scop educativ și formativ, în diferite arii ale vieții: personală, profesională, educațională, organizațională.

Pentru detalii suplimentare, corespondență sau programare folosiți, vă rog formularul de contact de pe acest website sau datele de contact urmatoare:

​Dacă doriți o programare vă rog a-mi trimite un mesaj prin formularul de contact din dreapta și voi răspunde în cel mai scurt timp.


 

  • Facebook Classic
SOCIAL MEDIA

Accesați pagina de facebook a cabinetului Anca Tiurean cu un simplu click AICI. Postările cuprind informatii, articole pe teme de psihologia familiei, reflectii pe subiecte din domeniul psihoterapiei. Nu facem consiliere prin social-media. Clientii sunt consultati numai intr-un cadru profesional, conform contractului de servicii.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now